Wittmann Ádám (2014) Feasibility Study of a Special Food and Beverage Establishment. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Feasibility Study of a Special Food and Beverage Establishment.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Hamburger , Feasibility Study, Food Cost, Balance Sheet, Competitor Analysis |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Haász Antal |
Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 15. 15:08 |
Utolsó módosítás: | 2019. Ápr. 16. 14:18 |
Actions (login required)
Tétel nézet |