Veresné Kerepesi Adrienn (2014) A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Elolapok Veresne Kerepesi Adrienn.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (82kB) |
|
PDF
Veresné Kerepesi Adrienn szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
|
PDF
Igazolasok.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (562kB) |
Magyar cím
A mediterrán konyha jellemzői, étkezési szokások és azok megjelenése a hazai vendéglátásban
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus - Vendáglátás
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Mediterrán táplálkozás, Olasz konyha, Görög konyha, Élettani hatás, Kérdőíves felmérés, Interjú |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2014. Okt. 03. 13:34 |
Utolsó módosítás: | 2015. Okt. 20. 16:25 |
Actions (login required)
Tétel nézet |