UNDERSTANDING THE ROLE OF TECHNOLOGY IN SERVICE INNOVATION IN CATERING

Chammem Mehdi (2017) UNDERSTANDING THE ROLE OF TECHNOLOGY IN SERVICE INNOVATION IN CATERING. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Dissertqtion MEHDI Chammem.pdf] PDF
Dissertqtion MEHDI Chammem.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Tourism and Hotel Management

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Tourism Management MA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Karakasné Morvay Klára
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: technology, innovation, Service
Felhasználói azonosító szám (ID): Petics Mariann
Rekord készítés dátuma: 2017. Dec. 14. 13:36
Utolsó módosítás: 2018. Szep. 19. 12:42

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet