Chammem Mehdi (2017) UNDERSTANDING THE ROLE OF TECHNOLOGY IN SERVICE INNOVATION IN CATERING. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Dissertqtion MEHDI Chammem.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Tourism and Hotel Management
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | technology, innovation, Service |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Petics Mariann |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Dec. 14. 13:36 |
Utolsó módosítás: | 2018. Szep. 19. 12:42 |
Actions (login required)
Tétel nézet |