Major Luca (2014) Complex analysis of two different types of catering establishment. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Dissertation Luca Major.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
|
PDF
Luca Szakdoga.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Angol cím
Complex analysis of two different types of catering establishment
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Marketing, Demand, Supply, Market research, GOP level |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Haász Antal |
Rekord készítés dátuma: | 2014. Dec. 13. 21:32 |
Utolsó módosítás: | 2019. Ápr. 16. 14:12 |
Actions (login required)
Tétel nézet |