Figula pincészet és borainak bemutatása, elemzése vendéglátó szempontból

Faluközi Tímea (2017) Figula pincészet és borainak bemutatása, elemzése vendéglátó szempontból. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Figula pincészet felt(2).pdf] PDF
Figula pincészet felt(2).pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Absztrakt (kivonat)

Munkám során a Figula pincészetet és annak borait vizsgálom vendéglátó és üzleti szempontból. Be fogom mutatni, hogy mi jellemzi napjainkban a vendéglátás és borászat szoros kapcsolatát. Erre, véleményem szerint a dolgozat kutatói részében bemutatott Figula pincészet jó példával szolgál. A pincészet ugyanis sikeresen felismerte annak lehetőségét, hogy nyisson a vendéglátás felé. Ezt többek közt szolgáltatásainak bővítésével tette, borkóstolókon és a vendégházakon keresztül.

Magyar cím

Figula pincészet és borainak bemutatása, elemzése vendéglátó szempontból

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Turizmus-Vendéglátás, Borászat, Balaton régió
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Nov. 30. 13:16
Utolsó módosítás: 2018. Ápr. 28. 11:16

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet