Faluközi Tímea (2017) Figula pincészet és borainak bemutatása, elemzése vendéglátó szempontból. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Figula pincészet felt(2).pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Munkám során a Figula pincészetet és annak borait vizsgálom vendéglátó és üzleti szempontból. Be fogom mutatni, hogy mi jellemzi napjainkban a vendéglátás és borászat szoros kapcsolatát. Erre, véleményem szerint a dolgozat kutatói részében bemutatott Figula pincészet jó példával szolgál. A pincészet ugyanis sikeresen felismerte annak lehetőségét, hogy nyisson a vendéglátás felé. Ezt többek közt szolgáltatásainak bővítésével tette, borkóstolókon és a vendégházakon keresztül.
Magyar cím
Figula pincészet és borainak bemutatása, elemzése vendéglátó szempontból
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Turizmus-Vendéglátás, Borászat, Balaton régió |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Nov. 30. 13:16 |
Utolsó módosítás: | 2018. Ápr. 28. 11:16 |
Actions (login required)
Tétel nézet |