The impacts of gluten intolerance in catering - A consumer approach

Moreno-Moreno Ceferina Fanni (2017) The impacts of gluten intolerance in catering - A consumer approach. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat_11.28.pdf] PDF
Szakdolgozat_11.28.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Angol cím

The impacts of gluten intolerance in catering - A consumer approach

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-Vendéglátás angol nyelven

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Gluténérzékenység, gluténmentes, vendéglátás
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2017. Nov. 30. 12:37
Utolsó módosítás: 2018. Feb. 21. 10:32

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet