Hal és más hidegvérű állatok húsának felhasználásának lehetőségei budapesti vendéglátóhelyeken

Végh Marcell (2017) Hal és más hidegvérű állatok húsának felhasználásának lehetőségei budapesti vendéglátóhelyeken. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of szakdolgozat.pdf] PDF
szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Magyar cím

Hal és más hidegvérű állatok húsának felhasználásának lehetőségei budapesti vendéglátóhelyeken

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
NEM RÉSZLETEZETT
gazdasági tanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: hal, hidegvérű, hús, felhasználás, vendéglátás
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Nov. 27. 11:39
Utolsó módosítás: 2018. Ápr. 26. 11:01

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet