How do home restaurants affect top gastronomy in Hungary?

Goldstein Ariella (2017) How do home restaurants affect top gastronomy in Hungary? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Ariella Goldstein Dissertation pdf.pdf] PDF
Ariella Goldstein Dissertation pdf.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (4MB)

Angol cím

How do home restaurants affect top gastronomy in Hungary?

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-Vendéglátás angol nyelven

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Papp Judit
NEM RÉSZLETEZETT
adjunktus

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: home restaurant, fine dining, Hungarian gastronomy, Kitchen 551, Hungarian catering
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2017. Nov. 28. 12:31
Utolsó módosítás: 2018. Feb. 20. 16:31

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet