Szabó Ildikó (2017) Híres ételek keletkezése és megjelenése napjainkban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Híres ételek keletkezése és megjelenése napjainkban.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Híres ételek, újragondolás, tálalás, magyar konyha |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Nov. 28. 15:23 |
Utolsó módosítás: | 2018. Ápr. 28. 12:13 |
Actions (login required)
Tétel nézet |