Szabó Fruzsina (2017) A hazai hagyományos cukrásztechnológiáktól a XXI. századi dizájntermékekig. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Szakdolgozat - Szabó Fruzsina.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | cukrászat, cukrászati termék, Sütemények |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Gizella Meleg |
| Rekord készítés dátuma: | 2017. Nov. 27. 09:20 |
| Utolsó módosítás: | 2018. Ápr. 28. 13:04 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

