Kiss Henrietta Alexandra (2017) Wine promotion and developing gastronomy at Balaton region. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Henrietta Alexandra Kiss_2017.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Wine, commerce, promotion, Development, Gastronomy, Balaton |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Horváth Viktória |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Nov. 29. 10:57 |
Utolsó módosítás: | 2019. Ápr. 17. 08:13 |
Actions (login required)
Tétel nézet |