Farkas Noémi Kinga (2017) A méhészet és a méz gasztronómiájának megjelenése és fejlesztési lehetőségei a falusi turizmusban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
A méhészet és a méz gasztronómiájának megjelenése és fejlesztési lehetőségei a falusi turizmusban(Farkas Noémi Kinga).pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A dolgozat a Juhász és Bene Bioméhészet falusi turizmusban betöltött szerepét mutatja be és annak fejlesztési lehetőségeit. Továbbá elemzi az egyes pénzügyi mutatókat. A dolgozatban található egy méhészeti programok iránti érdeklődést felmérő kérdőív, illetve egy mélyinterjú egy apiterápiás méhes ház tulajdonosával. A dolgozatban kidolgozásra került három, különböző célcsoportot megcélzó programsorozatokat. A dolgozat eredményeként megfogalmazható, hogy a méhészetnek a falusi turizmusban betöltött szerepére van igény és a vállalkozás ebből következően magasabb bevételt tud realizálni a jövőben.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Méhészet, Falusi turizmus , Tápiögyörgye |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Nov. 28. 12:52 |
Utolsó módosítás: | 2018. Feb. 12. 11:46 |
Actions (login required)
Tétel nézet |