Tóth Ágnes (2017) Higiéniai követelmények egy melegkonyhás vendéglátóhely esetében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat-Tóth Ágnes (AAUUQM) 2017..pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | GHP, HACCP rendszer, Élelmiszer eredetű megbetegedések |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Nov. 27. 11:38 |
Utolsó módosítás: | 2018. Ápr. 28. 11:41 |
Actions (login required)
Tétel nézet |