The gastronomy of Karcag and its region on a special regard on the Mutton stew and Mutton stew festival of Karcag

Petrezselyem Anna Mónika (2017) The gastronomy of Karcag and its region on a special regard on the Mutton stew and Mutton stew festival of Karcag. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Dissertation.pdf] PDF
Dissertation.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

Karcag és térségének gasztronómiája különös tekintettel a Karcagi birkapörköltre és a Karcagi Birkafőző Fesztiválra

Angol cím

The gastronomy of Karcag and its region on a special regard on the Mutton stew and Mutton stew festival of Karcag

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Karcag, Mutton stew of Karcag
Felhasználói azonosító szám (ID): Petics Mariann
Rekord készítés dátuma: 2017. Nov. 29. 09:49
Utolsó módosítás: 2018. Már. 01. 16:27

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet