Petrezselyem Anna Mónika (2017) The gastronomy of Karcag and its region on a special regard on the Mutton stew and Mutton stew festival of Karcag. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Dissertation.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Magyar cím
Karcag és térségének gasztronómiája különös tekintettel a Karcagi birkapörköltre és a Karcagi Birkafőző Fesztiválra
Angol cím
The gastronomy of Karcag and its region on a special regard on the Mutton stew and Mutton stew festival of Karcag
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Karcag, Mutton stew of Karcag |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Petics Mariann |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Nov. 29. 09:49 |
Utolsó módosítás: | 2018. Már. 01. 16:27 |
Actions (login required)
Tétel nézet |