The health risks of malnutrition: Poor nutritional intake in the Hungarian catering industry

Hajdu Vivien (2017) The health risks of malnutrition: Poor nutritional intake in the Hungarian catering industry. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of DISSERTATION-Vivien Hajdu, 22.11.2017.-3.pdf] PDF
DISSERTATION-Vivien Hajdu, 22.11.2017.-3.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: malnutrition, nutrition, catering, health risks, eating habits, OKOSTÁNYÉR, observation
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2017. Nov. 23. 16:19
Utolsó módosítás: 2019. Ápr. 16. 13:55

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet