Hajdu Vivien (2017) The health risks of malnutrition: Poor nutritional intake in the Hungarian catering industry. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
DISSERTATION-Vivien Hajdu, 22.11.2017.-3.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | malnutrition, nutrition, catering, health risks, eating habits, OKOSTÁNYÉR, observation |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Horváth Viktória |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Nov. 23. 16:19 |
Utolsó módosítás: | 2019. Ápr. 16. 13:55 |
Actions (login required)
Tétel nézet |