Vasadi-Balogh Eszter (2017) Beverage consumption habits and the comparison of two Fine Dining restaurant The Arany Kaviar and The Penrose Room in 2016-2017. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
szakdoli jó 2.0.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (775kB) |
Magyar cím
Italfogyasztási szokások és két Fine Dining étterem összehasonlítása, az Arany Kaviáré és a Penrose Roomé 2016-2017-ben
Angol cím
Beverage consumption habits and the comparison of two Fine Dining restaurant The Arany Kaviar and The Penrose Room in 2016-2017
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus-Vendéglátás angol nyelven
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Borfogyasztói szokás, Összehasonlító elemzés, Fine dining, Wine list |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Horváth Viktória |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Nov. 28. 14:43 |
Utolsó módosítás: | 2018. Feb. 21. 11:21 |
Actions (login required)
Tétel nézet |