The examination of food intolerance and allergy in the tourism industry on the domestic and international market from travellers’ point of view

Takács Petra (2017) The examination of food intolerance and allergy in the tourism industry on the domestic and international market from travellers’ point of view. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of DISSERTATION-PETRA-TAKÁCS-FINAL VERSION november 22. joooo.pdf] PDF
DISSERTATION-PETRA-TAKÁCS-FINAL VERSION november 22. joooo.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Papp Judit
NEM RÉSZLETEZETT
Adjunktus

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Food allergy, Food intolerance, Hospitality industry, Catering units, Travelling with food allergies
Felhasználói azonosító szám (ID): Petics Mariann
Rekord készítés dátuma: 2017. Nov. 27. 12:22
Utolsó módosítás: 2018. Már. 01. 17:07

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet