Takács Petra (2017) The examination of food intolerance and allergy in the tourism industry on the domestic and international market from travellers’ point of view. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
![]() |
PDF
DISSERTATION-PETRA-TAKÁCS-FINAL VERSION november 22. joooo.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Food allergy, Food intolerance, Hospitality industry, Catering units, Travelling with food allergies |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Petics Mariann |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Nov. 27. 12:22 |
Utolsó módosítás: | 2018. Már. 01. 17:07 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |