Takács Petra (2017) The examination of food intolerance and allergy in the tourism industry on the domestic and international market from travellers’ point of view. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
DISSERTATION-PETRA-TAKÁCS-FINAL VERSION november 22. joooo.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Food allergy, Food intolerance, Hospitality industry, Catering units, Travelling with food allergies |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Petics Mariann |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Nov. 27. 12:22 |
Utolsó módosítás: | 2018. Már. 01. 17:07 |
Actions (login required)
Tétel nézet |