Bene András János (2017) A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Magyar cím
A tokaji Furmint helye, szerepe a gasztronómiában
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Furmint, Tokaj, száraz fehérbor, bor-étel párosítás, gasztronómia |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Nov. 24. 09:51 |
Utolsó módosítás: | 2018. Ápr. 28. 11:48 |
Actions (login required)
Tétel nézet |