Waste it or taste it… Analysis of attitude regarding food losses among Budapest boutique hotel employees and possibilities of awareness raising

Vámos Letícia Anna (2017) Waste it or taste it… Analysis of attitude regarding food losses among Budapest boutique hotel employees and possibilities of awareness raising. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Vámos Letícia_dissertation_2017.pdf] PDF
Vámos Letícia_dissertation_2017.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Tourism and Hotel Management

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Karakasné Dr. Morvay Klára
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: foodwaste, Boutique Hotel, awareness raising training
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2017. Nov. 23. 12:43
Utolsó módosítás: 2018. Feb. 21. 11:00

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet