Vámos Letícia Anna (2017) Waste it or taste it… Analysis of attitude regarding food losses among Budapest boutique hotel employees and possibilities of awareness raising. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
![]() |
PDF
Vámos Letícia_dissertation_2017.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | foodwaste, Boutique Hotel, awareness raising training |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Horváth Viktória |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Nov. 23. 12:43 |
Utolsó módosítás: | 2018. Feb. 21. 11:00 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |