Vámos Letícia Anna (2017) Waste it or taste it… Analysis of attitude regarding food losses among Budapest boutique hotel employees and possibilities of awareness raising. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Vámos Letícia_dissertation_2017.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | foodwaste, Boutique Hotel, awareness raising training |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Horváth Viktória |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Nov. 23. 12:43 |
Utolsó módosítás: | 2018. Feb. 21. 11:00 |
Actions (login required)
Tétel nézet |