Hertner Zsófia (2017) A diétás desszertfogyasztás lehetőségei- Egy budapesti cukrászda bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szakdolgozat_Hertner Zsófia.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Cukrászati termék, cukormentes sütemények, Gluténmentes, Laktózmentes, cukrászdák |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Nov. 23. 14:03 |
Utolsó módosítás: | 2018. Máj. 04. 12:10 |
Actions (login required)
Tétel nézet |