A Vadrózsa Étterem étlapjának elemzése különböző szempontok alapján

Lukács Evelin Kata (2017) A Vadrózsa Étterem étlapjának elemzése különböző szempontok alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Projektmunka Lukács Evelin Kata.pdf] PDF
Projektmunka Lukács Evelin Kata.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (6MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás-FOSZK

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
NEM RÉSZLETEZETT
Gazdasági Tanár

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Étlaptörténet, Étlap elemzés, szezonalitás
Felhasználói azonosító szám (ID): Lukács Evelin Kata
Rekord készítés dátuma: 2018. Máj. 11. 13:51
Utolsó módosítás: 2018. Máj. 11. 13:51

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet