Lukács Evelin Kata (2017) A Vadrózsa Étterem étlapjának elemzése különböző szempontok alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Projektmunka Lukács Evelin Kata.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (6MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Étlaptörténet, Étlap elemzés, szezonalitás |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Lukács Evelin Kata |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Máj. 11. 13:51 |
Utolsó módosítás: | 2018. Máj. 11. 13:51 |
Actions (login required)
Tétel nézet |