Sós Dániel (2017) A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya, elemzése a Gundel étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Projektmunka-Sós-Dániel-FZXAMO.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
A Gundel étterem étlapjának, elemzése, kiterjesztése a magyar gasztronómiára.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Gundel, gasztronómia, nemzetközi konyha, magyar konyha |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Nov. 15. 12:28 |
Utolsó módosítás: | 2018. Már. 03. 11:56 |
Actions (login required)
Tétel nézet |