A borok megjelenése az Abacus Business and Wellness Hotel itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása

Bakos Kinga (2017) A borok megjelenése az Abacus Business and Wellness Hotel itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of A borok megjelenése az Abacus Business and Wellness Hotel itallapján.pdf] PDF
A borok megjelenése az Abacus Business and Wellness Hotel itallapján.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátó Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Borok és ételek párosítása
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Nov. 14. 13:05
Utolsó módosítás: 2018. Már. 01. 14:19

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet