Garajszki Gabriella (2017) Chunky Chain megvalósíthatósági tanulmány. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Garajszki Gabriella projektmunka.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Kereskedelmi Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Kereskedelem és Marketing FOSZK
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | frozen joghurt , laktózmentes, Egészséges táplálkozás |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Máj. 24. 16:34 |
Utolsó módosítás: | 2018. Már. 02. 11:40 |
Actions (login required)
Tétel nézet |