Chunky Chain megvalósíthatósági tanulmány

Garajszki Gabriella (2017) Chunky Chain megvalósíthatósági tanulmány. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Garajszki Gabriella projektmunka.pdf] PDF
Garajszki Gabriella projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Kereskedelmi Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és Marketing FOSZK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: frozen joghurt , laktózmentes, Egészséges táplálkozás
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 24. 16:34
Utolsó módosítás: 2018. Már. 02. 11:40

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet