Endrődi Evelin (2017) A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya,elemzése a 67 étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
projektmunka2017 (1) (1).pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | projektmunka |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Magyar konyha, Olasz konyha, Étlap elemzés |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Gizella Meleg |
| Rekord készítés dátuma: | 2017. Máj. 23. 10:36 |
| Utolsó módosítás: | 2018. Már. 03. 10:45 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

