Endrődi Evelin (2017) A nemzetközi és magyar konyha ételeinek aránya,elemzése a 67 étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
projektmunka2017 (1) (1).pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Magyar konyha, Olasz konyha, Étlap elemzés |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Máj. 23. 10:36 |
Utolsó módosítás: | 2018. Már. 03. 10:45 |
Actions (login required)
Tétel nézet |