Szabó Bettina (2017) Buddha-Bar Hotel étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Projektmunka 2017,Budapesti Gazdasági Egyetem Turizmus.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Ételallergia, biológia funkciók, megelőzés |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Máj. 22. 15:34 |
Utolsó módosítás: | 2017. Aug. 31. 10:30 |
Actions (login required)
Tétel nézet |