Korunk ételallergiái - Valós betegség vagy csak hóbort? A vendégek változó igényei az Abacus Business & Wellness Hotel**** Superior szolgáltatásainak tükrében

Jonácsik Renáta (2017) Korunk ételallergiái - Valós betegség vagy csak hóbort? A vendégek változó igényei az Abacus Business & Wellness Hotel**** Superior szolgáltatásainak tükrében. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[thumbnail of Projektmunka VH3EII.pdf] PDF
Projektmunka VH3EII.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

FOSZK Turizmus

Item Type: Project work
Uncontrolled Keywords: Ételallergia, Betegség, Abacus, Wellness, Szállodai vendéglátás, Intolerancia, Gasztronómia, Trend
Depositing User: Meleg Gizella
Date Deposited: 2017. May. 22. 16:05
Last Modified: 2017. Jun. 14. 11:25

Actions (login required)

View Item View Item