Jonácsik Renáta (2017) Korunk ételallergiái - Valós betegség vagy csak hóbort? A vendégek változó igényei az Abacus Business & Wellness Hotel**** Superior szolgáltatásainak tükrében. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.
PDF
Projektmunka VH3EII.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (1MB) |
Institution
Budapest Business School
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Item Type: | Project work |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Ételallergia, Betegség, Abacus, Wellness, Szállodai vendéglátás, Intolerancia, Gasztronómia, Trend |
Depositing User: | Meleg Gizella |
Date Deposited: | 2017. May. 22. 16:05 |
Last Modified: | 2017. Jun. 14. 11:25 |
Actions (login required)
View Item |