Jonácsik Renáta (2017) Korunk ételallergiái - Valós betegség vagy csak hóbort? A vendégek változó igényei az Abacus Business & Wellness Hotel**** Superior szolgáltatásainak tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Projektmunka VH3EII.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Ételallergia, Betegség, Abacus, Wellness, Szállodai vendéglátás, Intolerancia, Gasztronómia, Trend |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Máj. 22. 16:05 |
Utolsó módosítás: | 2017. Jún. 14. 11:25 |
Actions (login required)
Tétel nézet |