Jancsik Dóra Emőke (2017) Az Art'otel Budapest étlap elemzése speciális diéták szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Projektmunka - Jancsik Dóra Emőke uv.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | art'otel, Gluténallergia, Laktózérzékenység |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Máj. 22. 11:51 |
Utolsó módosítás: | 2017. Aug. 30. 15:10 |
Actions (login required)
Tétel nézet |