Az Art'otel Budapest étlap elemzése speciális diéták szempontjából

Jancsik Dóra Emőke (2017) Az Art'otel Budapest étlap elemzése speciális diéták szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Projektmunka - Jancsik Dóra Emőke uv.pdf] PDF
Projektmunka - Jancsik Dóra Emőke uv.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: art'otel, Gluténallergia, Laktózérzékenység
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 22. 11:51
Utolsó módosítás: 2017. Aug. 30. 15:10

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet