Szendrei Nikolett (2017) Egységes jelölés bevezetésének lehetőségei a laktózmentes termékek esetében. Külkereskedelmi Kar.
PDF
Szendrei Nikolett_Szakdolgozat_APFH6X.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Tanszék
Marketing Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Marketing, Laktózmentes, Élelmiszer |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Hegedűsné Orbán Éva |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Máj. 19. 08:14 |
Utolsó módosítás: | 2017. Szep. 11. 08:27 |
Actions (login required)
Tétel nézet |