Az üzlet által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése a Tanya Csárda Étteremben.

Bajkai Bettina (2017) Az üzlet által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése a Tanya Csárda Étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Projektmunka.pdf] PDF
Projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Gancsovné Rossi Krisztina
NEM RÉSZLETEZETT
gazdasági oktató

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: F&B feladatok, étteremvezető, közétkeztetés
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 18. 11:33
Utolsó módosítás: 2017. Aug. 30. 15:05

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet