Bajkai Bettina (2017) Az üzlet által ellátott F&B feladatok bemutatása, elemzése a Tanya Csárda Étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Projektmunka.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | F&B feladatok, étteremvezető, közétkeztetés |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Máj. 18. 11:33 |
Utolsó módosítás: | 2017. Aug. 30. 15:05 |
Actions (login required)
Tétel nézet |