Manzanos étterem kínálatának elemzése vegetáriánus, ételallergia és szezonalitás szempontjából az nH Budapest Hotelban

Tóth Virág (2017) Manzanos étterem kínálatának elemzése vegetáriánus, ételallergia és szezonalitás szempontjából az nH Budapest Hotelban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of FOSZK-2017-Tóth-Virág-Project-munka-repóba.pdf] PDF
FOSZK-2017-Tóth-Virág-Project-munka-repóba.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
NEM RÉSZLETEZETT
Gazdasági tanár

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: vegetarianizmus, Ételallergia, Étlap elemzés
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 18. 08:59
Utolsó módosítás: 2017. Aug. 30. 15:40

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet