Tóth Virág (2017) Manzanos étterem kínálatának elemzése vegetáriánus, ételallergia és szezonalitás szempontjából az nH Budapest Hotelban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
FOSZK-2017-Tóth-Virág-Project-munka-repóba.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | vegetarianizmus, Ételallergia, Étlap elemzés |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Máj. 18. 08:59 |
Utolsó módosítás: | 2017. Aug. 30. 15:40 |
Actions (login required)
Tétel nézet |