Manzanos étterem kínálatának elemzése vegetáriánus, ételallergia és szezonalitás szempontjából az nH Budapest Hotelban

Tóth Virág (2017) Manzanos étterem kínálatának elemzése vegetáriánus, ételallergia és szezonalitás szempontjából az nH Budapest Hotelban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of FOSZK-2017-Tóth-Virág-Project-munka-repóba.pdf] PDF
FOSZK-2017-Tóth-Virág-Project-munka-repóba.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: vegetarianizmus, Ételallergia, Étlap elemzés
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 18. 08:59
Utolsó módosítás: 2017. Aug. 30. 15:40

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet