A borok megjelenése a Kékes étterem itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása

Bakos Bence (2017) A borok megjelenése a Kékes étterem itallapján, pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Projektmunka-Bakos-Bence_Kész-pdf 2.pdf] PDF
Projektmunka-Bakos-Bence_Kész-pdf 2.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Lenkovics Beatrix
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai adjunktus

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Borok, Pincészetek, Kékes étterem
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 19. 10:05
Utolsó módosítás: 2017. Jún. 30. 10:29

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet