EGY EGÉSZSÉGES KÁVÉZÓ BESZERZÉSI ÉS RAKTÁROZÁSI FOLYAMATAINAK TERVEZÉSE, KIVITELEZÉSE

Nagy Ivett Krisztina (2017) EGY EGÉSZSÉGES KÁVÉZÓ BESZERZÉSI ÉS RAKTÁROZÁSI FOLYAMATAINAK TERVEZÉSE, KIVITELEZÉSE. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Projektmunka_Nagy Ivett_végleges.pdf] PDF
Projektmunka_Nagy Ivett_végleges.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel)

Download (3MB)

Absztrakt (kivonat)

Projektmunkámban egy egészséges kávézó, a DXN Coffee beszerzési folyamatait és raktározási tevékenységét mutatom be. A dolgozatomban ismertetem a DXN Coffee rövid történetét és jellegzetességeit, majd bemutatom jelenlegi beszerzési metódusát és a szolgáltatásból adódó specifikációit. Ismertetem ezek alapján a raktározási technikáit, valamint ennek napi szintű kihívásait. Betekintést nyújt dolgozatom a marketing és a logisztika szoros együttműködésébe is, megismerkedhet a kedves olvasóm a DXN kávézó marketingeszközeivel, csatornáival, amelyeken keresztül felfedezheti az egészséges kávézó páratlanságát.

Magyar cím

Egy egészséges kávézó beszerzési és raktározási folyamatainak tervezése, kivitelezése

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Kereskedelmi Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és Marketing (FOSZK)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Bartha Andrea
NEM RÉSZLETEZETT
adjunktus PhD

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Beszerzés, Raktározás, Logisztika, Egészséges kávézó
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 17. 14:14
Utolsó módosítás: 2017. Jún. 23. 11:42

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet