Nagy Ivett Krisztina (2017) EGY EGÉSZSÉGES KÁVÉZÓ BESZERZÉSI ÉS RAKTÁROZÁSI FOLYAMATAINAK TERVEZÉSE, KIVITELEZÉSE. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Projektmunka_Nagy Ivett_végleges.pdf Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) Download (3MB) |
Absztrakt (kivonat)
Projektmunkámban egy egészséges kávézó, a DXN Coffee beszerzési folyamatait és raktározási tevékenységét mutatom be. A dolgozatomban ismertetem a DXN Coffee rövid történetét és jellegzetességeit, majd bemutatom jelenlegi beszerzési metódusát és a szolgáltatásból adódó specifikációit. Ismertetem ezek alapján a raktározási technikáit, valamint ennek napi szintű kihívásait. Betekintést nyújt dolgozatom a marketing és a logisztika szoros együttműködésébe is, megismerkedhet a kedves olvasóm a DXN kávézó marketingeszközeivel, csatornáival, amelyeken keresztül felfedezheti az egészséges kávézó páratlanságát.
Magyar cím
Egy egészséges kávézó beszerzési és raktározási folyamatainak tervezése, kivitelezése
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Kereskedelmi Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Kereskedelem és Marketing (FOSZK)
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Beszerzés, Raktározás, Logisztika, Egészséges kávézó |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Máj. 17. 14:14 |
Utolsó módosítás: | 2017. Jún. 23. 11:42 |
Actions (login required)
Tétel nézet |