A Bezerics és az Istvándy pincészet bemutatása, szőlőinek, borainak összehasonlítása

Pető Szilvia (2017) A Bezerics és az Istvándy pincészet bemutatása, szőlőinek, borainak összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of projektmunkamvége_kész.pdf] PDF
projektmunkamvége_kész.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK, Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Lenkovics Beatrix
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai adjunktus

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Bor, Pincészet, szőlő, Balaton
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 17. 09:21
Utolsó módosítás: 2017. Jún. 29. 15:35

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet