Pető Szilvia (2017) A Bezerics és az Istvándy pincészet bemutatása, szőlőinek, borainak összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
projektmunkamvége_kész.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Bor, Pincészet, szőlő, Balaton |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Máj. 17. 09:21 |
Utolsó módosítás: | 2017. Jún. 29. 15:35 |
Actions (login required)
Tétel nézet |