A borok megjelenése Fricska Gastropub itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása

Chrenkó Noémi (2017) A borok megjelenése Fricska Gastropub itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Chrenkó Noémi-PQ3VQ2.pdf] PDF
Chrenkó Noémi-PQ3VQ2.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Projektmunka
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 16. 14:37
Utolsó módosítás: 2017. Jún. 30. 10:08

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet