Szunyogh Esztella (2017) A sörök megjelenése a gasztronómiában és a Café du Boucher Belga étterem-söröző itallapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
vegleges_dolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Sör, Gasztronómia, Itallap |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Máj. 16. 14:47 |
Utolsó módosítás: | 2017. Jún. 29. 15:28 |
Actions (login required)
Tétel nézet |