Feasibility study on a franchised Tunisian “Couscous Bar” concept in Hungary

Chaker Hager (2017) Feasibility study on a franchised Tunisian “Couscous Bar” concept in Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Chaker Hager Master Thesis.pdf] PDF
Chaker Hager Master Thesis.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Tourism Management MA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr Jancsik András
NEM RÉSZLETEZETT
Vice Rector for Education

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Feasibility Study, Franchise
Felhasználói azonosító szám (ID): Bakos Katalin Mária
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 18. 14:55
Utolsó módosítás: 2017. Jún. 22. 10:34

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet