Nagy Katalin (2017) A cafeteria rendszer kialakításában résztvevő szempontok vizsgálata, a választható elemek bemutatása. Pénzügyi és Számviteli Kar.
PDF
záródolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
Magyar cím
A cafeteria rendszer kialakításában résztvevő szempontok vizsgálata, a választható elemek bemutatása
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Tanszék
Vállalkozás és Emberi Erőforrások Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Ösztönzésmenedzsment, Cafeteria rendszer, Béren kívüli juttatások |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Nagy Katalin |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Máj. 16. 13:41 |
Utolsó módosítás: | 2017. Máj. 16. 13:41 |
Actions (login required)
Tétel nézet |