Az élelmiszerismeret kooperatív oktatási lehetőségei egy Híd II. programos osztályban

Szigeti Éva Judit (2017) Az élelmiszerismeret kooperatív oktatási lehetőségei egy Híd II. programos osztályban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szigeti Éva.pdf] PDF
Szigeti Éva.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Pedagógiai Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Közgazdásztanár MA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Rudolfné Katona Mária
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: élelmiszerismeret, HID Program, Kooperatív módszer
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 16. 13:37
Utolsó módosítás: 2017. Szep. 09. 10:07

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet