Szigeti Éva Judit (2017) Az élelmiszerismeret kooperatív oktatási lehetőségei egy Híd II. programos osztályban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szigeti Éva.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Pedagógiai Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | élelmiszerismeret, HID Program, Kooperatív módszer |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2017. Máj. 16. 13:37 |
Utolsó módosítás: | 2017. Szep. 09. 10:07 |
Actions (login required)
Tétel nézet |