Tartósított termékek (konzerv, gyorsfagyasztott) felhasználása az adott egységben

Szabó Vivien (2017) Tartósított termékek (konzerv, gyorsfagyasztott) felhasználása az adott egységben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of komolyan_vegleges.pdf] PDF
komolyan_vegleges.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

Tartósított termékek (konzerv, gyorsfagyasztott) felhasználása az adott egységben

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK, Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Kádas Lajos
Belső
Óraadó

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Mirelit, Konzerv, Tartósított termék
Felhasználói azonosító szám (ID): Brakszatoriszné Jankó Tímea
Rekord készítés dátuma: 2017. Máj. 16. 15:21
Utolsó módosítás: 2020. Júl. 09. 12:02

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet